Cisco: De osäkra sajterna på internet

Cisco: De osäkra sajterna på internet

Cisco släpper årligen en rapport och säkerheten på Internet. Årets rapport visar bland annat på att shopping-sajter i genomsnitt sprider 21 gånger mer skadlig kod än en sajt som säljer förfalskad programvara.

Rapporten visar även på att anställda inom företag hellre delar med sig av sin personliga information till sajter som facebook, hellre än företagets egna IT-avdelning.Hela rapporten går att finna här: http://newsroom.cisco.com/release/1133334/Cisco-Annual-Security-Report-Threats-Step-Out-of-the-Shadows

Vi använder varken kakor eller analysverktyg och vår webbserver loggar inte ditt besök.

Problem med sajten? Frågor? Kontakta oss! Vi finns också på Mastodon/Fediverse. Nyheterna finns som RSS-flöde.

All text, förutom citat, är tillgänglig under CC0 (ingen upphovsrätt).