Amelia Andersdotter inspirerar en medlem

Amelia Andersdotter inspirerar en medlem

Under Amelia Andersdotters turné i Sverige februari det här året träffade hon Henrik Brändén. Henrik är en molekylärbiolog och frilansande skribent och föreläsare. Efter mötet blev Henrik inspirerad att skriva ett inlägg på sin blogg. Han noterar att nere i Bryssel/Strasbourg pågår en väldig viktig men ack så undangömd debatt som har samma, om inte mer, betydelse än FRA-lagen och datalagringsdirektivet. Henrik fortsätter med att berätta att denna gång strider vi pirater TILLSAMMANS med EU-kommissionen mot att förvandla vårt privatliv till en handelsvara som lobbyisterna önskar. Hela Henriks inlägg kan läsas här.

Vi använder varken kakor eller analysverktyg och vår webbserver loggar inte ditt besök.

Problem med sajten? Frågor? Kontakta oss! Vi finns också på Mastodon/Fediverse. Nyheterna finns som RSS-flöde.

All text, förutom citat, är tillgänglig under CC0 (ingen upphovsrätt).